Οι συμβουλές μας

Οι συμβουλές μας

Γιατί να χρησιμοποιήσω μαλακτικό ρούχων;

Με το Soupline μαλακτικό ρούχων, κάθε πλύση αποτελεί μια χειρονομία φροντίδας προς τα ρούχα σου, και ένα άγγιγμα απαλότητας προς εσένα και την οικογένειά σου. Ως συμπληρωματικό στη διαδικασία πλύσης, η χρήση του Soupline μαλακτικού ρούχων θα σου προσφέρει ασύγκριτα απαλά ρούχα με φρεσκάδα που διαρκεί. Το Soupline φροντίζει τα αγαπημένα σου ρούχα και παρατείνει τη ζωή τους.

Τι καλύτερο από το να τυλιχθείς με μια απαλή και αφράτη πετσέτα βγαίνοντας από το μπάνιο, να χουχουλιάσεις στο αγαπημένο σου πουλόβερ μετά από μια εξαντλητική ημέρα, να μοιραστείς τα μικρά μυστικά σου στην άνεση ενός μαλακού και ανάλαφρου παπλώματος.... το Soupline γνωρίζει ότι η ευτυχία κρύβεται στην απαλότητα, οπότε τι καλύτερο από την απόλαυση του να μοιράζεσαι ένα άγγιγμα απαλότητας.

Οι συμβουλές μας

Πως λειτουργεί το μαλακτικό ρούχων

Κατά τη διαδικασία της πλύσης, οι ίνες των υφασμάτων συχνά ταλαιπωρούνται: η μηχανική πίεση των στροφών του πλυντηρίου κατά τη διάρκεια του πλυσίματος και του στυψίματος, οι μεταβολές στη θερμοκρασία του νερού, καθώς και η σκληρότητα του νερού αποτελούν παράγοντες που κάνουν τα ρούχα να αποκτούν τραχιά αίσθηση.

Για τη διατήρηση των ρούχων κατά τον κύκλο πλύσης, το μαλακτικό ρούχων εναποτίθεται στις ίνες των ρούχων για να τα προστατέψει. Το μαλακτικό ρούχων Soupline προσφέρει στα ρούχα σας:

  • Απαλότητα
  • Άνεση
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Με το Soupline η απαλότητα και η διάρκεια ζωής είναι εγγυημένα.

Οι συμβουλές μας

Συμβουλές για την πλύση ρούχων

Όταν πρόκειται για το πλύσιμο ρούχων ο καθένας μας έχει το δικό του τρόπο. Ωστόσο έχουμε κάποιες συμβουλές για καθαρά και πάντα απαλά ρούχα.

  • Διαχωρίστε τα ρούχα σας ανάλογα με τον τύπο υφάσματος (βαμβακερά, μάλλινα, μεταξωτά, συνθετικά) ώστε να επιλέξετε το πιο συμβατό πρόγραμμα πλύσης.
  • Πριν την πρώτη πλύση των χρωματιστών ρούχων σας στο πλυντήριο, δοκιμάστε τα στο νιπτήρα σας με λίγο απορρυπαντικό. Αν το χρώμα ξεβάψει ,θα πρέπει να πλύνετε αυτά τα ρούχα στο χέρι.
  • Συμπληρωματικά στην πλύση των ρούχων, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακτικό ρούχων όπως το Soupline για ρούχα ασύγκριτα απαλά με φρεσκάδα που διαρκεί. 
  • Ελέγχετε πάντα προκαταβολικά τη θερμοκρασία σιδερώματος που ενδείκνυται στην ταμπέλα των ευαίσθητων ρούχων σας.
  • Η χρήση μαλακτικού, πέρα από το ακαταμάχητο άρωμα που χαρίζει στα ρούχα σας, διευκολύνει και τη διαδικασία του σιδερώματος.