Ανακαλύψτε

το Soupline

 1. 1960’s

  Από τη δεκαετία του 1960, το Soupline έφερε μια πινελιά απαλότητας χάρη στο πρώτο μαλακτικό υφασμάτων.

 2. 1970’s

  Από τη δεκαετία του 1970, το Soupline επέτρεψε σε όλους να δραπετεύσουν χάρη στα φυσικά και αυθεντικά αρώματά του, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού Soupline Λεβάντα.

 3. Για να κάνει την καθημερινότητά σας ακόμα πιο γλυκιά, το Soupline αλλάζει τη μορφή των φιαλών του για περισσότερη πρακτικότητα.

 4. 2008

  Το 2008, το Soupline Magic Moments φέρνει ακόμα περισσότερη απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί στα ρούχα σας.

 5. 2020

  Το 2020, το Soupline λανσάρει τα Αρωματικά Σπρέυ Υφασμάτων. Με τα αιθέρια έλαια που περιέχουν, είναι ιδανικά για να φρεσκάρετε τα διάφορα υφάσματα σας ανάμεσα σε δύο πλύσεις.

 6. 2021

  Το Soupline αλλάζει! Με νέα οπτική ταυτότητα και ένα 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο μπουκάλι* σας χαρίζει φροντίδα και απαλότητα.

 7. 2022

  Το Soupline παρουσιάζει την πιο προηγμένη του τεχνολογία αρωμάτων. Η νέα σειρά Αφύπνιση Αισθήσεων έρχεται να προκαλέσει θετικά συναισθήματα και να ανεβάσει τη διάθεσή σας.

Ποιοι είμαστε;

Επειδή η ευτυχία είναι ό,τι πιο όμορφο μπορείς να μοιραστείς, το Soupline δημιουργεί μαλακτικά ρούχων που ομορφαίνουν τη δική σου ζωή και των αγαπημένων σου, προσθέτοντας ένα άγγιγμα απαλότητας και τρυφερότητας στην καθημερινότητά σας. Τα Soupline μαλακτικά ρούχων παράγονται με αγάπη στην Ελλάδα, στην Αθήνα, και σε συντροφεύουν για πάνω από 60 χρόνια, μεταμορφώνοντας τις μικρές καθημερινές στιγμές σε αληθινές στιγμές στοργής και φροντίδας! *

Με ένα μαλακτικό ρούχων, κάθε πλύση μεταμορφώνεται σε μια πράξη φροντίδας προς τα ρούχα σου. Χρησιμοποιώντας το μαλακτικό επιπρόσθετα στην πλύση, τα ρούχα σου γίνονται εύκαμπτα και απαλά, εμπλουτισμένα με υπέροχα φρέσκα και διακριτικά αρώματα που απολαμβάνουν όλοι. Πέρα από την απαλότητα και τη φρεσκάδα στα ρούχα, το Soupline βοηθά στη διατήρηση των ινών και συνεπώς στο να διατηρείς τα αγαπημένα σου ρούχα για περισσότερο. Το Soupline είναι το άγγιγμα απαλότητας που κάνει τη διαφορά!

Προσφέρει απαλότητα στα ρούχα σας


* Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα, με εξαίρεση τα Αρωματικά Σπρέυ Υφασμάτων, τα Φυτικής Προέλευσης και τα Εξειδικευμένα